Stap 1

Stap 2

Offerte aanvragen kunststof kozijnen

Vraag een gratis offerte aan:

Kozijnen met een smile :)

Klasse A veka
kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een slimme investering. Natuurlijk ziet je huis of werkruimte er weer prachtig uit. Maar, in deze tijd zijn comfort, duurzaamheid én een lage energierekening ook wel heel prettig. We helpen je graag met persoonlijk advies bij je thuis, klasse A Veka kunststof kozijnen en een eigen gespecialiseerd montageteam. En… geen zorgen, we regelen alles tot in de puntjes voor je. Zodat je snel weer met een big smile naar buiten kijkt.

Kunststof kozijnen Lelystad

Veka
klasse A

Het kunststof van klasse A kozijnen is dikker dan van andere kozijnen. In vergelijking met andere kozijnen zijn de profielwanden al snel 10% tot 20% dikker. Omdat de profielwanden dikker zijn, wordt er bij de profielproductie ongeveer 14% meer materiaal gebruikt. Je snapt het vast al, hierdoor zijn klasse A kozijnen een stuk steviger en gaan dus langer mee.

Nederlandse
fabriek

Al onze kozijnen maken we gewoon in Nederland. Wel zo prettig. Het zorgt voor een duidelijke herkomst van materialen, constante kwaliteit, duidelijke communicatie en minder transportkilometers.

Gespecialiseerd
montageteam

Het inmeten en monteren van kunststof kozijnen is precisiewerk. Zeg maar gerust vakwerk. Dus dat laten we doen door onze gespecialiseerde montageteams.

Service
met een smile

We willen van het aanschaffen van kunststof kozijnen een geweldige ervaring maken voor jou. We zullen je in het hele traject adviseren en helpen. En ook na het plaatsen van je fonkel nieuwe kozijnen zijn we er voor je. We geven 2 jaar service. Dat betekent bijvoorbeeld dat wanneer een kozijn of deur opnieuw afgesteld moet worden we dat gewoon zonder kosten voor je fixen.

20 jaar
garantie

Doordat we onze kozijnen zelf monteren kunnen we je 20 jaar garantie geven op je kozijnen. Wel zo prettig.

Alles Goed Geregeld

Veka Klasse A kunststof kozijnen

Actie gratis raamreinger

We willen graag dat jouw kozijnen er prachtig blijven uitzien. Daarom krijg je bij
aanschaf vanaf 4 Cadro kozijnen een gratis Leifheit Dry & Clean set om het glas van jouw kozijnen keer op keer streeploos als nieuw te maken.

Merken waar wij een smile van krijgen

Vrijblijvend adviesgesprek met een specialist?