Buurtactie

50%

Je bent er bijna!

Hi, goed dat je er bent!

Je wilt waarschijnlijk je huis mooier maken en besparen op je energiekosten. Dat willen wij ook! Daarom hebben we nu een hele fijne buurtactie.

Kozijnen met een smile :)

Hoe werkt de buurtactie?

  1. Voer je woonplaats en actiecode in.
  2. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.
  3. We komen bij je thuis voor een gratis adviesgesprek.
  4. Makkelijk, toch?

Omdat we bij jou in de buurt meerdere mooie projecten uitvoeren,
profiteer je van “geen projectkosten t.w.v. €750,-“

Veka
klasse A

Het kunststof van klasse A kozijnen is dikker dan van andere kozijnen. In vergelijking met andere kozijnen zijn de profielwanden al snel 10% tot 20% dikker. Omdat de profielwanden dikker zijn, wordt er bij de profielproductie ongeveer 14% meer materiaal gebruikt. Je snapt het vast al, hierdoor zijn klasse A kozijnen een stuk steviger en gaan dus langer mee.

Nederlandse
fabriek

Al onze kozijnen maken we gewoon in Nederland. Wel zo prettig. Het zorgt voor een duidelijke herkomst van materialen, constante kwaliteit, duidelijke communicatie en minder transportkilometers.

Gespecialiseerd
montageteam

Het inmeten en monteren van kunststof kozijnen is precisiewerk. Zeg maar gerust vakwerk. Dus dat laten we doen door onze gespecialiseerde montageteams.

Service
met een smile

We willen van het aanschaffen van kunststof kozijnen een geweldige ervaring maken voor jou. We zullen je in het hele traject adviseren en helpen. En ook na het plaatsen van je fonkel nieuwe kozijnen zijn we er voor je. We geven 2 jaar service. Dat betekent bijvoorbeeld dat wanneer een kozijn of deur opnieuw afgesteld moet worden we dat gewoon zonder kosten voor je fixen.

20 jaar
garantie

Doordat we onze kozijnen zelf monteren kunnen we je 20 jaar garantie geven op je kozijnen. Wel zo prettig.

Maak gebruik van de buurtactie en plan een afspraak in