Kunststof kozijnen

Altijd een slimme inverstering

Kunststof kozijnen zijn altijd een slimme investering. Om te beginnen hoef je kunststof kozijnen nooit te schilderen en ook onderhoud is verleden tijd. Af en toe schoonmaken is voldoende. Da’s alvast prettig, toch? En natuurlijk ga je direct besparen op energiekosten. Het voordeel kan al snel oplopen tot honderden euro’s per jaar. En mocht je je huis ooit gaan verkopen dan ga je dat terugzien in de verkoopprijs. Een goed geïsoleerd en onderhoudsvrij huis is gewild. En maak je geen zorgen, kunststof kozijnen gaan tot wel 50 jaar mee.

De voordelen van kunststof
kozijnen even voor je op een rij:

Softline 82 NL

Softline 82 NL Retro

Softline 82 AD

De zekerheid van Veka

Al onze kozijnen zijn worden gemaakt van VEKA-profielen. VEKA is wereldwijd marktleider in kunststof kozijnprofielsystemen voor kozijnen en deuren. VEKA blijft voortdurend investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe oplossingen te vinden en de prestaties van zijn profielen te verbeteren. VEKA-profielen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van energie-efficiëntie, duurzaamheid en design. Zekerheid, waar je op kunt bouwen. 

Alleen Klasse A

Het kunststof van klasse A kozijnen is dikker dan van andere kozijnen. In vergelijking met andere kozijnen zijn de profielwanden al snel 10% tot 20% dikker. Omdat de profielwanden dikker zijn, wordt er bij de profielproductie ongeveer 14% meer materiaal gebruikt. En dat merk je! Klasse A profielen hebben een 15% tot 20% hogere hoeksterkte en buigen ongeveer 10% minder door. Je snapt het vast al, hierdoor zijn klasse A kozijnen een stuk steviger en gaan dus langer mee.

Kozijnen in bijna iedere kleur

Smaken verschillen nu eenmaal, daarom leveren we onze kozijnen in meer dan 60 verschillende kleuren. Kies de kleur maar die het beste bij jou past. 

Veka Spectral Kleuren

Veka Spectral is een volledig nieuw ontwikkeld gelakt oppervlak dat kunststof ramen en deuren een nieuwe beleving geeft. Het is vooral de combinatie van moderne kleuren en een gelakt, ultramat oppervlak dat zorgt dat je kunststof deuren en ramen nog méér karakter en een design uitstraling krijgen.

Veka
klasse A

Nederlandse
fabriek

Gespecialiseerd
montageteam

Service met een smile

20 jaar
garantie

Adviesgesprek
aanvragen