Soorten Glas

Stap 1

Stap 2

Online kostencalculatie

Doe de gratis kostencalculatie:

Soorten Glas

Als je op zoek bent naar geschikte beglazing voor je kunststof kozijnen, is het belangrijk om de verschillende glasopties te begrijpen. Hier zijn enkele veelgebruikte soorten glas voor kunststof kozijnen.

Dubbelglas

Dubbelglas, ook wel bekend als HR ++, bestaat uit twee lagen glas met een tussenruimte die is gevuld met gas. Deze slimme constructie minimaliseert warmteverlies, waardoor je energiekosten worden verlaagd. Ontdek hoe dubbelglas bijdraagt aan een constante binnentemperatuur en een energiezuiniger huis met kunststof kozijnen.

Tripleglas

Voor degenen die streven naar het hoogste niveau van isolatie, is er tripleglas. Met drie glaslagen en twee tussenruimtes biedt tripleglas superieure thermische prestaties, vooral in koudere klimaten. Leer hoe tripleglas je kunststof kozijnen huis comfortabeler maakt en je helpt besparen op energiekosten.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas, zoals gehard glas en gelaagd glas, is ontworpen om letsel bij breuk te verminderen. Ontdek de voordelen van gehard glas dat in kleine stukjes uiteenvalt en gelaagd glas dat bij breuk bijeen blijft. Ideaal voor toepassingen waar veiligheid cruciaal is in combinatie met kunststof kozijnen. Bij schuifpuien passen we altijd veiligheidsglas toe.

Figuurglas

Figuurglas, ook bekend als decoratief glas, voegt een artistiek tintje toe aan je ramen met kunststof kozijnen. Verkrijgbaar in diverse patronen en reliëfs, biedt figuurglas niet alleen privacy maar ook esthetisch plezier. Ontdek hoe je met figuurglas een unieke visuele uitstraling aan je woning kunt geven met kunststof kozijnen.

Dubbel glas - Soorten glas

Dubbel Glas

Triple glas - Soorten glas

Triple Glas

Veiligheidsglas

Figuurglas

Veka
klasse A

Nederlandse
fabriek

Gespecialiseerd
montageteam

Service met een smile

20 jaar
garantie

Advies gesprek aanvragen